B-Kullet

NJV-12 Kule Kendra av Hiselfoss - S F Uch Berntiers On Demand ( malte )

Stamtavle: pdf_file (6).pdf

Kendra:

Malte:

12 april 15. Kom Risørflekken`s B-kull til verden, og mitt og Arves første kull her hjemme i Furumoveien. Ikke alt gikk på skinner under fødslen. Første tispe var dødfødt. Gikk så 3 t uten noen tegn til nye veer og vi bestemte oss for å kontakte vetrinæren. Fikk så vee + kalk sprøyte for å få ting igang igjen. En frisk og sprek hanne kom 30 min senere! Kendra fikk en ny vee sprøyte føre sidemann kom ut- hun var desverre også dødfødt. Hannen og Kendra har funnet seg godt til rette i valpekassen, og roen er senket seg. Kendra har mye melk, så skal ikke stå på at han får nok næring.

Her er mor og sønn :)

Under her kommer ukebilder av valpen :)

8 uker

Nå er lillemann 8 uker og har flyttet til sitt nye hjem :-) Bilturen til Jørpeland hadde gått fint, og Bruce har funnet seg til rette. Sovnet opp langs veggen slik han liker å ligge.

7 uker

7 uker, og en liten fant. Elsker og bite/ leke med hender og bein og vekker oss tidlig på morgnen for oppmerksomhet. hehe, men sånn er det jo med små "barn". I dag er det bare 1 uke til Bruce flytter til Jørpeland. Kjenner det skal bli trist og gi han fra seg etter 8 uker- er jo blitt ordentlig glad i denne lille karen, men vet Hildegunn og familien gleder seg masse og at han kommer til å få det superfint der! :) Koser seg fortatt med en melkesvett fra Kendra i ny og ned, men er ikke så ofte lenger. Idag har han fått ormkur igjen. Og vekten hans er på 7246g.


6 uker.

6 ukers dagen til Bruce ble feiret sammen med mange andre Bernere på Bernerspeialen ( pinsetreffet ) på Torpomoen. Blitt en årlig tradisjon for oss dette :) Han tustet rundt der oppe sammen med oss, og ble en ordentlig stor sjarmør i løpet av helgen. Når utstillingen foregikk satt han i valpegrindene med sin mor, eller kjikket på livet fra armen til matmor :)

5 uker

5 uker idag på selveste 17 mai! :-) Dagen ble feiret i hagen til bestemor og bestefar. Der vi spiste lapskaus og kake. Bruce holdt seg til vanlig hundemat og ellers tuslet han rundt sammen med oss. Hadde store planer om å ta fine 17mai/5 ukers bilder, men det kokte desverre vekk i kålen- så ingen bilder fra den dagen. Bilde ble tatt dagen etter ;) Denne uken har Bruce fått hilset på Greta, Ziva, Knerten,(bernere) Maja og Stella (Cocker Spaniel og Dacksblaning) som er hundene til svigermor og mine foreldre. Dette gikk kjempefint. Knerten på 4 mnd kan være litt heftig for en 5 uker gammel tass, men litt leking har det jo blitt. Ellers virker han som en trygg og fin valp som tar nye situasjoner fint. Bruce veier denne uken 4465g.

4 uker

Forrige uke flyttet Bruce ut av valpekassen. Nå har han fått mye større plass og boltre seg på, myke tepper å ligge på, og kladder til å tisse på ( disse er han faktisk veldig flink til å treffe ) tro det eller ei ;) Han får 4 faste måltider om dagen + en del melk fra Kendra i tilegg. Bruce fikk sitt første bad denne uken. Fylte vasken med godt lunket vann å satt han nedi- det syntes han var deilig! For når jeg tok han opp å tullet han i ett handkle sovet han med en gang å ble sovende på fanget mitt i 1.5 t.  Å så god ro pleier ikke denne karen ha når jeg setter han på fanget. Den ukentlige neglklippingen er også unnagjort idag. Bruce er nå lovet vekk til Hildegunn Barka Jansen - så han kommer til å flytte til Jørpeland rett ved Preikestolen når han er 8 uker. Vekt idag er 3195 så han vokser fortsatt bra! :-)

Idag har vi vært på besøk hos Åshild, som har 12 dager eldre nydelige Cocer Spaniel valper( 8 stk) så Bruce kan få hilst og lekt med de :) Dette var stas- litt trøtt til å begynne med, men ble leking og kos etter hvert som han våknet til :) en trygg og fin valp. Første bilde er det mat på gang- og i rett Bruc e ånd var han ikke sen med å kaste seg over matfatet.. hehe

Så ble det litt leking...

Og tilslutt sovnet de....

3 uker

Bruce utvikler seg så fra dag til dag. Han er litt ute av valpekassen og stabber seg rundt på gulvet- dette er stas.  Han er begynt med fast føde i tilegg til morsmelka. Blander ut proplan puppy med vann og moser dette helt fint. Var rart for han de første gangene, men nå 2 dagen stuper han over maten og liker det veldig godt. Så har han fått første dose med ormkur. Vekt 2330g.

Her er 2 bilder. Det ene litt uklart, og det andre der han slapper av med tigergutt <3

2 uker

Idag begynte han å åpne øynene sine  :-) 1585g idag.

1 uke

Spiser og koser seg ( les sover ) Veier nå 905g

 

Lille mann har fått navn allerede første dagen :) Risørflekken`s Bruce Springsteen :)

Her nyfødt. 560g

 

 

 

 

Kontakt

Kennel Risørflekken furumoveien 20 4950 Risør 95108540 arvabo@online.no